Haarverlies: de oorzaken op een rij

Er zijn vele vormen van haarverlies: van erfelijkheid, huidziektes, allergie, stress, bestralingen, chemotherapie tot alopecia. Een compleet of gedeeltelijk haarwerk is noodzakelijk als er geen of onvoldoende eigen haar is. Dit kan tijdelijk, voor een langere duur en zelfs voor altijd.

Chemotherapie

Deze vorm van haarverlies is vaak tijdelijk. De geneesmiddelen [cytostatica] hebben invloed op veel actieve lichaamscellen waaronder die van de haarwortels. Gelukkig blijven de haarwortels intact en kort na de laatste behandeling zal het haar weer beginnen te groeien

Reserveren: alle tijd voor jou

Wij beschikken over een grote keuze aan haarwerken, in uiteenlopende kleuren en vormen. Onderga je binnen afzienbare tijd chemotherapie? Dan kun je jouw haarwerk kosteloos reserveren. In dat geval is er voldoende tijd om het haarwerk volledig te personaliseren. De levertijd is gemiddeld twee tot drie dagen. Kies je voor een haarwerk op maat? Dan is de levertijd ongeveer 12 weken. Wij kunnen het haarwerk kosteloos voor je reserveren voor een periode van 3 tot maximaal 6 weken.

Klik HIER voor informatie betreft kosten en vergoedingen.

Meer weten over onze werkwijze? Klik HIER.


ALOPECIA
 _______ 
Meer info


STAPPENPLAN
 _______ 
Meer info