Stappenplan

Het aan laten meten en aanschaffen van een haarwerk of pruik is niet zomaar wat. Daar komt heel wat bij kijken. Daarom is het fijn om van tevoren al een beetje te weten hoe het in zijn werk gaat. Vandaar dit stappenplan.

Stap 1

Tijdens de eerste afspraak vertellen wij alles over de mogelijkheden, de onmogelijkheden, de verschillen en de voor- en de nadelen van de diverse soorten pruiken, haarwerken, haarstukken en maatwerk haarwerk. Ook luisteren we met aandacht naar jouw verhaal: wie ben je, wat doe je in het dagelijks leven, wat vind je belangrijk en wat zijn je persoonlijke wensen en verwachtingen? Hier nemen we ruim de tijd voor. Aan de hand van al deze vragen en antwoorden bepalen we samen welke keuze het beste bij je past qua stijl, type, kleur en model.

Stijl, type, kleur en model

Stap 2

Deze keer gaan we passen en meten en kijken… net zolang tot het helemaal goed voelt. Hierna volgt de finishing touch: net als bij de ‘gewone’ kapper knippen en kappen we je haar in model. Tot slot laten we zien hoe je je haarwerk het beste kunt verzorgen en onderhouden.

Passen en meten en kijken

Stap 3

Na ongeveer zes weken spreken we weer af. Dit is afhankelijk van de bevestigingsmethode die we bij je haarwerk hebben toegepast en hoe snel je nog aanwezige haar groeit. Tijdens deze afspraak reinigen en kappen we je haarwerk en bevestigen we het opnieuw op je hoofd. Heb je vóór deze afspraak al vragen? Uiteraard mag je ons altijd bellen.

Op maat gemaakte haarwerken

Stap 4

Net als bij de gewone kapper, zien we je graag om de zoveel weken terug om je haarwerk en je hoofdhuid te behandelen. Bij tijdelijk haarverlies, zoals bij bestraling of een chemokuur, bieden we altijd nazorg en houden we het proces van eigen haargroei nauwkeurig in de gaten. We zorgen ervoor dat je kapsel er al die tijd tip top verzorgd uitziet.

Nazorg haarwerk